Política de privacitat

Menors d’edat
En el cas dels menors de tretze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors per al tractament de les seves dades personals.

En cap cas es demanaran del menor d’edat dades relatives a la situació professional, econòmica o en la intimitat dels altres membres de la família, sense el consentiment d’aquests.

Si ets menor de tretze anys i has accedit a aquest lloc web sense avisar als teus pares no has de registrar-te ni donar-nos les teves dades ni la dels teus tutors.

En TONI FALCON RETOLS, SL és una prioritat el respecte i la protecció de les dades personals dels usuaris. Com a usuari ha de saber que els seus drets estan garantits en aquesta web.

Ens hem esforçat a crear un espai segur i fiable i per això compartim els nostres principis respecte a la seva privacitat:

  • Mai sol·licitem informació personal tret que realment sigui necessària per a prestar-li els serveis que ens requereixi.
  • Mai compartim informació personal dels nostres usuaris amb ningú, excepte per a complir amb la llei o en cas que comptem amb la seva autorització expressa.
  • Mai utilitzem les seves dades personals amb una finalitat diferent a l’expressada en aquesta política de privacitat.
  • Principis bàsics

Aquesta Política de Privacitat podria variar en funció d’exigències legislatives o d’autoregulació, per la qual cosa li aconsellem com a usuari que la visiti periòdicament. És aplicable en cas que els usuaris decideixin emplenar qualsevol dels seus formularis de contacte que es demanen dades de caràcter personal.

Regulacions legals a les quals s’acull aquesta web

TONI FALCON RETOLS, SLha adequat aquesta web a les exigències de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), i en el Reial decret 1720/2007, de 21 de desembre, conegut com el Reglament de desenvolupament de la LOPD. Compleix també amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD), així com amb la Llei 34/2002, d’11 de juliol , de serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE o LSSI).

Responsable del tractament de les seves dades personals:
Identitat del responsable: TONI FALCON RETOLS, SL
NIF / CIF: B25395591
Adreça: ENGINYER PAU AGUSTI, 303B NAU 3A, LLEIDA 25191
Correu electrònic: hola@falcon89.com
Activitat: Retolació, web marketing, espais.

A l’efecte del que es preveu en el Reglament General de Protecció de Dades abans esmentat, les dades personals que ens enviï a través dels formularis de la web rebran el tractament de dades de «Usuaris de la web i subscriptors».

Per al tractament de dades dels nostres usuaris implementem totes les mesures tècniques i organitzatives de seguretat establertes en la legislació vigent.

Com hem obtingut les seves dades?

Les dades personals que tractem a TONI FALCON RETOLS, SL procedeixen de:

Formulari de contacte
Formulari de subscripció
Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades?
Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si en TONI FALCON RETOLS, SL estem tractant les seves dades personals.

Els interessats tenen dret a:

Sol·licitar l’accés a les dades personals relatives a l’interessat
Sol·licitar la seva rectificació o supressió
Sol·licitar la limitació del seu tractament
Oposar-se al tractament
Sol·licitar la portabilitat de les dades
Els interessats podran accedir a les seves dades personals, així com sol·licitar la rectificació de dades inexactes o, en el seu cas, a sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollides.

En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas, únicament els conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades. TONI FALCON RETOLS, SL deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions. També podran sol·licitar la portabilitat de les seves dades.

Els interessats també tindran dret a la tutela judicial efectiva i a presentar una reclamació davant l’autoritat de control, en aquest cas, l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, si consideren que el tractament de dades personals que el concerneixen infringeix el Reglament.

Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?
Quan un usuari es connecta amb aquesta web ara per a comentar una notícia, enviar un correu al titular, subscriure o realitzar alguna contractació, està facilitant informació de caràcter personal de la qual és responsable: TONI FALCON RETOLS, SL. Aquesta informació pot incloure dades de caràcter personal com poden ser la seva adreça IP, nom, adreça física, adreça de correu electrònic, número de telèfon i una altra informació. En facilitar aquesta informació, l’usuari dona el seu consentiment perquè la seva informació sigui recopilada, utilitzada, gestionada i emmagatzemada per TONI FALCON RETOLS, SL, com es descriu en la present Política de Privacitat.

En la web falcon89.com hi ha diferents sistemes de captura d’informació personal i tractem la informació que ens faciliten els interessats amb la següent fi per cada sistema de captura (formularis):

Formulari de contacte: Sol·licitem les següents dades personals: nom, e-mail, per a respondre als requeriments dels usuaris de falcon89.com. Per exemple, podem utilitzar aquestes dades per a respondre a la seva sol·licitud i donar resposta als dubtes, queixes, comentaris o inquietuds que pugui tenir relatives a la informació inclosa en la web, els serveis que es presten a través de la web, el tractament de les seves dades personals, qüestions referents als textos legals inclosos en la web, així com qualssevol altres consultes que pugui tenir i que no estiguin subjectes a les condicions de contractació. L’informo que les dades que ens facilita estaran situats en els servidors de TONI FALCON RETOLS, SL (proveïdor del hosting de TONI FALCON RETOLS, SL.) Dins de la UE.
Formulari de subscripció a continguts: En aquest cas, sol·licitem les dades personals: nom, e-mail, per a gestionar la llista de notificació, enviar butlletins, promocions i ofertes especials, facilitats per l’usuari en realitzar la subscripció. Dins de la web hi ha diversos formularis per a activar la subscripció. Els butlletins electrònics o newsletters són gestionats per MailChimp. En utilitzar els serveis d’aquesta plataforma per a la realització de campanyes de màrqueting per correu electrònic, gestió de subscripcions i enviament de butlletins. MailChimp té els seus servidors allotjats als EUA.
Formulari de registre de compte: En aquest cas, sol·licitem les dades personals: nom, e-mail, per a gestionar l’alta de registre del seu compte en la nostra comunitat. L’informem que les dades que ens facilita estaran situats en els servidors de TONI FALCON RETOLS, SL(proveïdor del hosting de TONI FALCON RETOLS, SL) dins de la UE.
Existeixen altres fins per a la qual tractem les seves dades personals:

Per a garantir el compliment de les condicions d’ús i la llei aplicable. Això pot incloure el desenvolupament d’eines i algorismes que ajuden aquesta web a garantir la confidencialitat de les dades personals que recull.
Per a secundar i millorar els serveis que ofereix aquesta web.
També es recullen altres dades no identificatives que s’obtenen mitjançant algunes galetes que es descarreguen en l’ordinador de l’usuari quan navega en aquesta web que detallo en la política de cookies.
Per a gestionar les xarxes socials. TONI FALCON RETOLS, SL. pot tenir presència en xarxes socials. El tractament de les dades que es dugui a terme de les persones que es facin seguidores en les xarxes socials de les pàgines oficials de TONI FALCON RETOLS, SL., Es regirà per aquest apartat. Així com per aquelles condicions d’ús, polítiques de privacitat i normatives d’accés que pertanyin a la xarxa social que procedeixi en cada cas i acceptades prèviament per l’usuari de TONI FALCON RETOLS, SL. Tractarà les seves dades amb les finalitats d’administrar correctament la seva presència en la xarxa social, informant d’activitats, productes o serveis de TONI FALCON RETOLS, SL. Així com per a qualsevol altra finalitat que les normatives de les xarxes socials permeten. En cap cas utilitzarem els perfils de seguidors en xarxes socials per a enviar publicitat de manera individual.
TONI FALCON RETOLS, SL., No ven, lloga o cedeix dades de caràcter personal que puguin identificar a l’usuari, ni el farà en el futur, a tercers sense el consentiment previ. No obstant això, en alguns casos es poden realitzar col·laboracions amb altres professionals, en aquests casos, es requerirà consentiment als usuaris informant sobre la identitat del col·laborador i la fi de la col·laboració. Sempre es realitzarà amb els més estrictes estàndards de seguretat.

Legitimació per al tractament de les seves dades

La base legal per al tractament de les seves dades és: el consentiment.

Per a contactar o fer comentaris en aquesta web es requereix el consentiment amb aquesta política de privacitat.

L’oferta prospectiva o comercial de productes i serveis està basada també en el consentiment que se li sol·licita, sense que en cap cas la retirada d’aquest consentiment condicioni l’execució del contracte de subscripció. També la contractació de productes i serveis segons els termes i condicions que consten en la política comercial.

Per quant temps conservarem les seves dades?
Les dades personals proporcionades es conservaran:

Mentre es mantingui la relació mercantil.
No se sol·liciti la seva supressió per part de l’interessat.
A quins destinataris es comunicaran les seves dades?
Per a prestar serveis estrictament necessaris per al desenvolupament de l’activitat, TONI FALCON RETOLS, SL., Comparteix dades amb els següents prestadors sota les seves corresponents condicions de privacitat.

Totes les utilitats ofertes per tercers són estrictament necessàries per al desenvolupament dels nostres serveis i han estat seleccionades atenent el compliment dels drets que preservem en aquesta web.

Les següents empreses tindran accés a la informació personal necessària per a realitzar les seves funcions com a encarregats de tractament, però no podran utilitzar-la per a altres fins. A més, hauran de tractar la informació personal de conformitat amb la present Política de Privacitat i la legislació aplicable en matèria de protecció de dades:

Hosting: TONI FALCON RETOLS, SL, tracta les dades amb la finalitat de realitzar els seus serveis com a proveïdor del hosting en TONI FALCON RETOLS, SL.

Plataforma web: WordPress.org, més informació en https://wordpress.org/ tracta les dades amb la finalitat de realitzar els seus serveis de suport a TONI FALCON RETOLS, SL.

E-mail màrqueting: CPC SERVEIS INFORMATICOS SL, (MAILRELAY), amb domicili en C / Nardo, 12 28250, Torrelodones, Madrid. Més informació www.mailrelay.com. CPC SERVEIS INFORMATICOS SL, (MAILRELAY) tracta les dades amb la finalitat de realitzar els seus serveis de gestió d’email màrqueting a TONI FALCON RETOLS, SL.

Google Analytics: un servei analític de web prestat per Google, Inc., una companyia de Delaware l’oficina principal de la qual està en 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Califòrnia), CA 94043, els Estats Units ( «Google»). Google Analytics utilitza «cookies», que són arxius de text situats en el seu ordinador, per a ajudar TONI FALCON RETOLS, SLa analitzar l’ús que fan els usuaris del lloc web. La informació que genera la cookie sobre el seu ús de TONI FALCON RETOLS, SL. (Incloent la seva adreça IP) serà directament transmesa i arxivada per Google en els servidors dels Estats Units.

Dades de navegació
En navegar per falcon89.com es poden recollir dades no identificables, que poden incloure, adreces IP, ubicació geogràfica (aproximadament), un registre de com s’utilitzen els serveis i llocs, i altres dades que no poden ser utilitzats per a identificar l’usuari. Entre les dades no identificatives estan també els relacionats als seus hàbits de navegació a través de serveis de tercers. Aquesta web utilitza els següents serveis d’anàlisis de tercers:

Google Analytics
Search Console
Utilitzem aquesta informació per a analitzar tendències, administrar el lloc, rastrejar els moviments dels usuaris al voltant del lloc i per a recopilar informació demogràfica sobre la nostra base d’usuaris en el seu conjunt.

Els seus drets a facilitar les seves dades personals

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si en TONI FALCON RETOLS, SL. s’estan tractant dades personals que els concerneixin, o no.

Els interessats tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, en el seu cas, sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollits.

En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament els conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades.

TONI FALCON RETOLS, SL. deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.

Vostè podrà exercir materialment els seus drets per correu electrònic a web@falcon89.com.

Secret i seguretat de les dades
TONI FALCON RETOLS, SL. es compromet a l’ús i tractament de les dades personals incloses els usuaris, respectant la seva confidencialitat ja utilitzar-los d’acord amb la finalitat d’aquests, així com a executar a la seva obligació de guardar i adaptar totes les mesures per a evitar l’alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat (Com els protocols Https que utilitzem), de conformitat amb el que s’estableix en la normativa vigent de protecció de dades.

TONI FALCON RETOLS, SL. no pot garantir l’absoluta inexpugnabilidad de la xarxa Internet i per tant, la violació de les dades mitjançant accessos fraudulents a ells per part de tercers.

Exactitud i veracitat de les dades
Com a usuari, és l’únic responsable de la veracitat i correcció de les dades que remeti a falcon89.com exonerant a TONI FALCON RETOLS, SL, de qualsevol responsabilitat sobre aquest tema. Els usuaris garanteixen i responen, en qualsevol cas, de l’exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades i es comprometen a mantenir-los degudament actualitzats. L’usuari accepta proporcionar informació completa i correcta en el formulari de contacte o subscripció.

Acceptació i consentiment
L’usuari declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el tractament dels mateixos per part de TONI FALCON RETOLS, SLen la forma i per a les finalitats indicades en aquesta política de privacitat.

Canvis en la política de privacitat
TONI FALCON RETOLS, SL, es reserva el dret a modificar la present política per a adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials, així com a pràctiques de la indústria. En aquests supòsits, el prestador anunciarà en aquesta pàgina els canvis introduïts amb raonable antelació a la seva posada en pràctica.

Correus comercials
D’acord amb la LSSICE, TONI FALCON RETOLS, SLno realitza pràctiques de SPAM, per la qual cosa no envia correus comercials per via electrònica que no hagin estat prèviament sol·licitats o autoritzats per l’usuari. En conseqüència, cadascun dels formularis que hi ha hagut en la web, l’usuari té la possibilitat de donar el seu consentiment per a rebre el butlletí, amb independència de la informació comercial puntualment sol·licitada.

D’acord amb el que es disposa en la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de comerç electrònic, TONI FALCON RETOLS, SLes compromet a no enviar comunicacions de caràcter comercial sense identificar-les degudament.